Friss Híreink
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
2014-04-07
Decentralizált pályázatok esetében is megkezdődött az eredményhirdetés!

A Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész decentralizált kerete terhére kiírt pályázatról a nemzetgazdasági miniszter meghozta döntését.

 


 

Ezúton gratulálunk a nyerteseknek!

 

A nyertesek neve és a megítélt támogatási összegek már nyilvánosak. Amennyiben nem biztos benne, hogy Ön vagy ügyfele pozitív támogatói döntésben részesült, kérjük küldje meg részünkre a pályázó nevét.

Intézetünk vállalja, hogy pályázati életút követés keretei között értesítést küld, amint a pozitív döntés megszületett.

Bármilyen kérdés esetén keresse bizalommal munkatársunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén: 

Kijácz Péter, értékesítési vezető

Tel: +36 (1) 422-0700
Fax: +36 (1) 422-0699
Mobil: +36 (70) 330-9372
e-mail: kijacz.peter@european.hu
 
2014-03-26
A villamos és földgáz energia költségek optimalizálásának érdekében a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet a Sourcing Hungary Kft. szakmai támogatásával a 2014-2015. évi földgáz és a 2015. évi villamos energia beszerzéshez energia beszerzési társulást hoz létre.

A beszerzési társulás szervezője a Sourcing Hungary Kft. (lsd. www.sourcing.hu).

A Sourcing Hungary Kft. egy beszerzésekre szakosodott független beszerzési szakértő szervezet. "Szakértőink által támogatott projektekben az elmúlt 5 évben évi 50 milliárd forintos beszerzési értékben nyújtottunk támogatást, ahol több mint 2800 vállalat és intézmény megbízásából évente 1000 beszerzési projekt esetében bonyolítottunk le ajánlatkéréseket és tendereket különböző beszerzési szegmensekben. Partnereink szolgáltatásainknak köszönhetően, jellemzően 2-25%-os megtakarítást értek a saját hatáskörben elért legjobb ajánlatokhoz, vagy aktuális árszintekhez képest!"


A kedvező tapasztalatok alapján az idei évben is szervezünk csoportos beszerzést, mind villamos energia, mind földgáz energia beszerzésben.


A társulás célja, hogy a csatlakozó tagok energia beszerzését együttesen kezelve, kihasználjuk a mennyisségből fakadó előnyöket és a biztosított beszerzési tapasztalat, valamint szakértelem által a tagok számára a piacon elérhető legalacsonyabb árszintet és legjobb feltételeket harcoljuk ki a szabad piaci kereskedők pályáztatásával.

A csoportos beszerzés keretében kihasználjuk az együttes fellépésből származó mennyiségi előnyöket, ugyanakkor a csoport tagjai egyedi feltételrendszerek mentén, egyedi szerződést kötnek a nyertes kereskedő társasággal. A tender keretében a Sourcing Hungary Kft. szakértői a csatlakozó társaságokkal egyedileg egyeztetnek a kívánt feltételekről és a tender keretében a kereskedőknek lehetőségük lesz a csatlakozó tagokat egyedileg árazni, így biztosítva a legkedvezőbb árakat.

CSATLAKOZZON ÖN IS!


Előzetesen tájékoztatjuk Önöket, hogy a tendert az alábbi ütemterv szerint bonyolítjuk le:Töltse le a csatlakozási nyilatkozatot az alábbi linkre kattintva melyet kitöltve 2014. április 17-ig kérünk visszaküldeni Csányi Éva részére a csanyi.eva@european.hu email címre, vagy a +36 (1) 422-0699-es fax számra.


Az űrlap letöltéséhez klikkeljen ide!

2014-03-24
Jelentősen nő a magyar szőlő- és borágazat támogatása a következő öt évben.

Jelentősen nő a magyar szőlő- és borágazat támogatása a következő öt évben. Évente 29 millió eurót, vagyis mintegy 8,5 milliárd forintot használhat fel az ágazat támogatásra, az előző évi 6,5 milliárd forinttal szemben.


Várható támogatások a szőlészet területén:

  • a megművelt ültetvény nagyságának növelése
  • az ültetvények minőségének javítása
  • szerkezetátalakításhoz kapcsolódó támogatások (melyek révén modernebb ültetvények jöhetnek létre)
  • a biológiai alapok megújítása
  • a törzsültetvények megfelelő állapotban tartása (amely megakadályozhatja az egyes fajták leromlását)
  • szőlőtelepítés (az uniós jognak megfelelően 2016-tól már nem növelhetők a szőlőterületek, csak évente egy százalékkal)
  • Borászati támogatások: eszközbeszerzések.

Készüljön fel időben a - pár nap alatt lezáruló - pályázatok benyújtására, küldje vissza előminősítő adatlapunkat, hogy ne maradjon le a lehetőségekről!

A pályázatok benyújtását  fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállaljuk.

Az űrlap letöltéséhez klikkeljen ide