Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
2014-10-29
5-tengelyes CAM szoftver bemutató

Fejlett ipari megoldásokat kínáló mérnökcsapatként, így többek között a WorkNC, a világ vezető 5-tengelyes CAM szoftverének forgalmazójaként a CAD-CAM Solutions Kft. partnereivel, a prémium kategóriás szerszámgépeket gyártó Mazak magyarországi fióktelepével, valamint a kiváló minőségű forgácsolószerszámairól ismert Iscar magyarországi képviseletével, továbbá a Büttner és Társai Szerszámelemgyártó és Kereskedelmi Kft.-vel a felhasználói ismeretek bővítése érdekében közös szakmai napot rendezett.

A rendezvényen betekintést nyerhettek, hogy mire képes a világ vezető 5-tengelyes CAM szoftvere és egy prémium kategóriás, nagy teljesítményű, egyidejű 5-tengelyes vezérlésű, csúcsminőségű marókkal felszerszámozott vertikális megmunkáló-központ.

Az eseményen előadást tartottak még a Yamazaki Mazak, Iscar Hungary Kft., illetve a Büttner Kft. szakemberei, továbbá a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet iparági szakértői, akiktől az induló  pályázati lehetőségekről is bővebb tájékoztatást kaphattak az érdeklődők.

Időpont: 2014. szeptember 4. (csütörtök)

Helyszín: Sóskút, Yamazaki Mazak Magyarországi Fióktelepe (2038. Sóskút, Ipari Park)