Rendezvények
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
2014-10-29
Esősnek indult, sárosan folytatódott, de remekül végződött.

Idén ötödik alkalommal került megrendezésre az ÉBSZ Építőgép Kiállítás, 2014. szeptember 18-20. között a sikeres délegyházi helyszínen. A szervezők célja változatlan: létrehozni az építőgépesítés iránt érdeklődők, szakmabeliek számára azt a hazai, jelentős szakmai fórumot, amely méltón betöltheti Magyarország legnagyobb szabadtéri építőgép kiállításának szerepét, feladatát. A háromnapos rendezvényem a megnéztük a JCB, Caterpiller, Venieri, Wacker Neuson, Bobcat és a Volvo rakodógépek látványos táncát, bemutatóját. Profi, bevállalós, gépkezelők szórakoztatták a közönséget. Mozgó gépbemutatóhoz egy rövid regisztráció után számtalan munkagépet lehetett kipróbálni. Egy területen egymás mellett lévő gépeket lehetett munkára kényszeríteni a vásárlás előtti döntés megkönnyítéséhez. 

Szakmai előadások, színes családi programok

A kiállítás során, lehetőség nyílt az építőgépesítési szakmát érintő előadások meghallgatására, a résztvevők értesülhettek a szakma újdonságiról, technikai, műszaki fejlesztésekről. Többek közt az Intézetünk biztosította elsőkézből a legfrissebb pályázati aktualitásokat, a Lízingszövetség nyújtott áttekintést NHP forrású lízinglehetőségekről, a Budapest Műszaki Egyetem, Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszéke ismertetette jelenleg folyó kutatásait, mutatta be az építőgépesítés múltját, jelenét, jövőjét. A géptörés-, gépbaleset biztosítások, géptörések miatti üzemszünet, valamint pénzügyi kintlévőségek biztosíthatóságáról hallhattak biztosítási szakembertől átfogó tájékoztatást. És nem utolsó sorban a földmunkagépek, aszfaltgép szintvezérlések, flottakövetési lehetőségeit ismertette a területen jártás szakember.

2014-10-29
Learni Innovation Partneri Rendezvény

A Learni Innovation Kft-vel együttműködve vitorláztunk a Raffica Sailing Team közreműködésével 2014. szeptember 18-án, ahol ügyfeleink tájékoztatást kaptak a 2014-2020-as Európai Uniós költségvetési ciklus pályázati lehetőségeiről. 

A rendezvényen készült kellemes hangulatú fotókat a képre kattintva tekintheti meg:

      

2014-06-13
Ipar Napjai képekben

IPAR NAPJAI 2014 az ország legátfogóbb ipari szakkiállítása 2014. május 27-30. között került megrendezésre a Budapesti Vásárközpontban. 12 országból, több mint 180 kiállító képviseltette magát az eseményen.

 

A kiállításon az ipari automatizálástól, a méréstechnikán keresztül a robottechnikáig, a műanyag alkatrészgyártástól a felületkezelésen át a hidraulikus, pneumatikus megoldásokig, a szerszámgépgyártástól a fémmegmunkáláson keresztül a munkavédelemig, a szereléstechnikai, kötéstechnikai eszközökön át a logisztikai megoldásokat szállító cégek mutatkoztak be.

Intézetünk – médiapartnere, a CNC Média Kft. jóvoltából - a kiállítás ideje alatt szakmai háttértámogatást biztosított a látogatók, illetve a kiállítóként résztvevő Partnerei és azok ügyfelei számára.

A rendezvényen készült képriportot az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: 

→ IPARNAPJAI FOTÓDOKUMENTÁCIÓ

(forrás: cnc.hu)