Rendezvények
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
2015-09-10
MEGHÍVÓ | Jármű- és gépipari beszállítói konferencia

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Magyar Metál Fémipari Klaszter szakmai támogatásával, a BI-KA Logisztika Kft. szervezésében 2015. október 15-én megrendezésre kerülő Szolnoki Gazdasági Fórum elnevezésű jármű- és gépipari beszállítói konferenciát.

A rendezvény kiváló alkalmat nyújt a résztvevő kis- és középvállalatoknak arra, hogy felvegyék a kapcsolatot a potenciális megrendelőkkel, mindemellett pedig sikerrel kamatoztatható tudásra is szert tehetnek.

A program délelőtti előadói között köszönhetik majd a résztvevők Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt és Dr. Török László vezetési tanácsadót, a rendezvény délutáni párhuzamos szekcióját záró jármű- és gépipari beszállítói B2B workshopon pedig személyes beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg a vállalatok többek között a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a ZF Hungária Kft. és a McHale Hungária Kft. beszállítói elvárásaival.

A beszállítóvá válás folyamatának megismerése által olyan hasznos információkra tehetnek szert a cégvezetők, mely nagy előnyt jelenthet a beszállítói programokra történő jelentkezés során. A rendezvényen lehetőség nyílik a kétoldalú beszállítói megbeszéléseken is részt venniük. 

  • Időpont:  2015. október 15. (csütörtök)
  • Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (Szolnok, Hild János tér 1.)
  • Moderátorok: Dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszertár Zrt. cégvezetője | Bagi Barbara Anna, a BI-KA Logisztika Kft. PR és Kommunikációs csoportvezetője

Tervezett program időtartama: 08:30 – 16.00

Tervezett program:

08:30 – 09:00     Regisztráció

09:00 – 09:10     Ünnepélyes köszöntő: Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke (felkérés alatt)

Világgazdasági trendek és vezetői válaszok

09:10 – 10:00     Előadó: Dr. Nógrádi Györgybiztonságpolitikai szakértő, közgazdász

Előadás témája: Mit hoz a jövő? A migrációs probléma várható hatásai az európai vállalatok működésére

10:00 – 10:20     Kérdezzen Dr. Nógrádi Györgytől!

10:20 – 10:50     Előadó: Dr. Török László, vezetési tanácsadó

Előadás témája: A vezetés öröm-e?

10:50 – 11:00     Kávészünet

11:00 – 11:10     Logisztikai kihívások és trendek a 21. században c. pályázat eredményhirdetése

Díjakat átadja: Szécsi Gabriella, a BI-KA Logisztika Kft. ügyvezetője

Kihívások és gyakorlati megoldások hiteles forrásból

11:10 – 11:40     Előadó: Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa

Előadás témája: A logisztika kihívásai a 21. században – fókuszban a forradalmian új, innovatív technológiák megjelenése és alkalmazása a logisztikai megoldásokban

11:40 – 12:10     Előadó: Pais Józsefa Hungarotruck Kft. ügyvezetője

Előadás témája: A DAF jövőbeli fejlesztései és legjobb válaszai a logisztikai piac szereplőinek elvárásaira

A járműipari beszállítói szekció programja:

12:10 – 12:40     Előadó: Takács András, a Magyar Metál Fémipari Klaszter elnöke

Előadás témája: Versenyképesség növelése a beszállítói kapcsolatok erősítésén keresztül

12:40 – 13:30     Ebédszünet, állófogadás

JÁRMŰIPARI BESZÁLLÍTÓI SZEKCIÓ

13:30 – 13:50     Előadó: Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója

Előadás témája: A Knorr-Bremse Kft. beszállítói lehetőségei

13:50 – 14:10     Előadó: Juhász PéterZF Hungária Kft. beszerzésvezetője

Előadás témája: A ZF Hungária Kft. beszállítói lehetőségei

14:10 – 14:30     Előadó: A Johnson Electric Hungary Kft. képviselője (felkérés alatt)

Előadás témája: Beszállítói lehetőségek a Johnson Electric Hungary Kft-nél

14:30 – 16:00     B2B workshop

GÉPIPARI BESZÁLLÍTÓI SZEKCIÓ

13:30 – 13:50     Előadó: FerZol Lemezmegmunkáló Kft. képviselője

Előadás témája: Beszállítói lehetőségek a FerZol Kft-nél

13:50 – 14:10     Előadó: Szeleczki CsabaMcHale Hungária Kft. beszerzési vezetője

Előadás témája: McHale Hungária Kft. technológiai fejlesztései és beszállítói lehetőségei

14:10 – 14:30     Előadó: Móritz Péter, a Robert Bosch Elektronika Kft. beszerzési igazgatója(felkérés alatt) Előadás témája: Beszállítói lehetőségek a Robert Bosch Elektronika Kft-nél

14:30 – 16:00     B2B workshop

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek már elérhetőek a konferencia hivatalos honlapján: http://gazdasagikonferencia.hu/

Visszajelzésüket, regisztrációjukat az alábbi regisztrációs lap kitöltésével a csanyi.eva@european.hu  e-mail címre szeretettel várjuk vissza.

JELENTKEZÉSI LAP

Részvételükre számítunk!

2015-09-10
MEGHÍVÓ | FANUC InHouse Show | 2015. október 1-2. | 2015 október 15-16.

Tisztelt Partnerünk!

Intézetünk nevében ezúton szeretettel meghívjuk a FANUC Hungary szervezésében megrendezésre kerülő InHouse Show elnevezésű házi kiállításra.
 

A FANUC Hungary történetében nem egyedülálló esemény a kiállítások szervezése, azonban az idei InHouse Show megújult koncepcióval, és még több érdekességgel várja a látogatóit, mint valaha. Az esemény fő célja, hogy olyan integrált megoldásokat mutathasson be közvetlen közelről, ahol a FANUC igazán bizonyíthatja, mire képes az automatizálás területén, legyen szó elektromos fröccsöntésről, fémmegmunkálásról, vagy más gyártásautomatizálási feladatról.

  • Október 1-2-án a műanyagipari napokon a Roboshot elektromos fröccsöntőgépé, a Robocut huzalszikra forgácsolóé, valamint a robotoké a főszerep, míg az
  • Október 15-16-ai fémmegmunkálásra szánt rendezvényen a robottal és vizuális területérzékelő technológiával integrált Robodrill függőleges megmunkáló géppel és a Robocut huzalszikra forgácsolóval ismerkedhetnek meg közelebbről az érdeklődők.

Az InHouse Show-t meghívott iparági vendégkiállítók színesítik majd, hogy teljes körű megoldást adhassunk az Ön automatizálási elképzeléseire az esemény teljes időtartama alatt.

Olyan neves vállalatokkal egyeztethet majd a műanyagipari napokon, mint a Moretto, Technomagnet, Cavityeye, BestOf Kft és Frigel, míg a fémipari napokon a Schunk és Renishaw várja Önöket.

Mindkét eseményen pályázatírási és pénzügyi tanácsokat kérhetnek Intézetünk, az European Conformity Check és az Unicredit Bank szakembereitől, valamint az iparág legfontosabb médiumaival egyeztethetnek vállalatuk jövőbeli népszerűsítéséről.

Látogasson el a rendezvényre az Önnek leginkább megfelelő időpontban, hiszen a kiállítás egész ideje alatt rendelkezésére állnak a FANUC és a vendégkiállítók szakemberei, hogy kérdéseire választ adjanak.

Regisztráljon az ingyenes kiállításra a rendezvény hivatalos regisztrációs oldalán az alábbi linkre kattintva:

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 20.
 

Dátum:

  • 2015.10.01.-02.  ---  09:00-16:00  ---  Műanyagipari Napok
  • 2015.10.15.-16.  ---  09:00-16:00  ---  Fémmegmunkálási Napok

Részvételükre feltétlenül számítunk!

European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet iparági munkatársai nevében:

Fémipar |  Csányi Éva | értékesítési menedzser | Mobil: +36 (70) 377-3859  |  E-mail: csanyi.eva@european.hu

Műanyagipar |  Kijácz Péter |  értékesítési vezető | Mobil: +36 (70) 330-9372  |  E-mail: kijacz.peter@european.hu

MEGHÍVÓ → PDF-ben letölthető formátum

2015-05-05
Polymer Breakfast 2015

Üzleti reggeli műanyagipari szakembereknek!

Nem titok, hogy piaci előnyt az erőforrásaink optimális kihasználásával, és a meglévő munkafolyamatok hatékonyságának fejlesztésével érhetünk el. A Polymer Breakfast 2015 eseményen a résztvevők megismerkedhettek a korszerű terméktervezési megoldásokkal, melyek segítségével termékfejlesztési és szerszámgyártási folyamataikat gyorsíthatják fel.

A szervezők Intézetünk közreműködésével a megoldások ismertetése felkészítette a résztvevőket az EU-s Pályázati források kiaknázásának lehetőségeire is.

Időpont: 2015. március 26. csütörtök 9:00 – 12:00
Helyszín: Budapest Highland Golf Club & Academy /Térkép/

2015-04-29
Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) „Vidékfejlesztés, mint fenntartható fejlődés” című konferencia-sorozatának Bács-Kiskun megyei állomása

"Vidékfejlesztés,mint fenntartható fejlődés" címmel konferenciát szervezet a Magyar Önkormányzatok Szövetsége.

A fórumra a telepüésvezetőket és azokat a szakembereket hívták meg, akik érintettek a témában. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége minden megyében szemináriumot szervez, azzal a céllal, hogy segítse a polgármesterek munkáját. Ez volt már a hatodik alkalom, amikor a településvezetők tájékoztatást kaptak az elkövetkezendő feladatokról. A Bács-Kiskun megyei konferenciát Szentkirályon tartották 2015. április 21-én, ahol a közmunkára és a vidékfejlesztére helyezték a fő hangsúlyt. 

Az előadók között szerepeltek az érintett minisztériumok és államtitkárságok képviselői, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megyei referensei, illetve Intézetünk önkormányzati területért felelős szakembere, Barna István is, aki „ECC-szerűen Európáról: uniós pályázati lehetőségek” címmel tartott előadást. 

 

2015-04-10
Konferencia a kerékpáros fejlesztési forrásokról

A 2015-2020 közötti időszak kerékpáros finanszírozási forráslehetőségeiről és az előző időszak tanulságairól szervezett konferenciát a Bringamédia Kft. a Bringaexpo második napján, pénteken.

A turisztikáért felelős helyettes államtitkár, Ruszinkó Ádám a "Legfrisebb kerékpáros turisztikai támogatási híreket" osztotta meg az érdeklődőkkel. Majd ezt követően Simon Zoltán, a Vas Megyei Kerékpáros Szövetség elnöke vázolta fel Vas megye komplex szemléletű kerékpáros fejlesztési tervét. 

A rendezvényen Intézetünk szakértő munkatársa Barna István, önkormányzati területi vezető "Kerékpárral ECCerűen" című előadásában kiemelte a kerékpáros közlekedés fontosságát, a fejlesztések pályázati forrásainak bevonási lehetőségét, illetve beszámolt a területet érintő pályázatírói tapasztalatokról.  

 

A rendezvényről bővebben 

A rendezvény fotóállománya